Het is weer tijd voor de beste aanbiedingen van het jaar! Black Friday wij van lekker dronken kijken hier al het hele jaar naar uit. Alcohol inslaan tegen bodem prijzen wie wil dat nou niet? Door de nieuwe wet is helaas niet meer mogelijk om met bier te stunten. Wij zetten de beste en meest interessante acties voor je op een rijtje. Update 29 November: Black Friday is voorbij, maar dat betekent niet dat je nergens meer op kan besparen. Het einde van het jaar staat ook in het teken van kunnen overstappen van zorgverzekering. Kies een goedkopere zorgverzekering,  Zorgvergelijker helpt studenten aan een goedkopere premie.

Beerwulf black Friday deals!

Bij onze partner Beerwulf pakken ze groots uit. Zo krijg je op alle SUB vaten maar liefst 25% korting. Zo betaal je voor 2 liter Heineken nog maar €5,62 dat is toch niet normaal. Daarnaast hebben ze ook speciale bierpakketten met extra korting. Zo kun je denken aan de bier adventskalender. Hoe gaaf is dat elke dag in december een ander biertje! Het black Friday mysterie bierpakket kan natuurlijk ook niet ontbreken uit dit lijstje. Voor, maar €32,99 haal je 16 over heerlijke biertjes in huis. Maar welke je krijgt weet je pas als hij binnen is. Wat een acties en zulke lage prijzen zien we anders nooit.

Action online only super deals

We weten allemaal dat de action altijd al de laagste prijzen heeft, maar tijdens de black Friday periode pakken ze online extra groot uit. Wat denk je van een arcade street fighter kast. Hoe gaaf is dat voor in de soos of studenten woonkamer. Was je op zoek naar een nieuwe tv omdat je er een bierdopje tegen aan hebt gegooid en er nu een ster in zit? Dan heeft action die speciaal voor jou de Nokia smart TV 5000a. Met een formaat van 50 inch en 4k ultra HD Is dit echt een super deal. Daar kan natuurlijk geen Dutch originals soundbar bij ontbreken. Deze kost maar € 49,95. Waar wacht je nog op en bouw nu voor nop een thuis bioscoop.

De ANWB Black Green Friday

Bij onze partner ANWB doen ze niet aan black Friday maar juist aan green Friday. Zo hebben ze de beste groene acties voor jou. Heb je nog een goede winterjas nodig of toch dat boekje met alle informatie over India. Ze hebben het allemaal. Daarnaast hebben ze ook nog acties voor het kopen van duurzame producten. Voor elk verkocht product van human nature doneren ze een deel van het aankoopbedrag aan trees for all. Zo draag je duurzame kleding en help je de natuur een handje.

Blackfriday bij lekkerdronken.nl

Wij van lekkerdronken.nl hebben na het zien van al deze superacties zin in een lekker koud biertje. Dus bestel snel de beste acties en geniet van de beste acties van 2021! Voor de beste drankspellen kun je natuurlijk bij ons lekker dronken terecht. Denk bijvoorbeeld aan bussen, kingsen of demarreren.