Bierdopjes liggen altijd in de weg, maar wat nou als jij die bierdopjes weg kan schieten met jouw bierdop schieter? Dan worden die stomme bierdopjes in een keer een stuk leuker. Niet alleen kun jij bierdopjes wegschieten met dit pistool maar je kunt er ook biertjes mee opnemen maken. Deze bieropener pistool is hoe dan ook een gadget die in jouw keet niet mag ontbreken. Wij gaan je helpen in het vinden van de best passende biergadgets.

Spinning hat bierdop Schieter – Bier opener

Bovenstaande bier pistool is een echte klassieker. je kunt er eenvoudig biertjes mee open maken waardoor de bierdop gelijk in het geweer zit en dus klaar ligt om afgevuurd te worden! Deze creatieve bieropener kan je bierdop maar liefst 5 meter ver weg vuren. Daarnaast zit er een handige ketting met kliksysteem aan waardoor je hem gemakkelijk ergens kan aanhangen. Het is een stevige plastic bierdop schieter met een oranje kleur.

Bieropener – Flesopener – Uniek cadeau – Bier cadeau – Cap Gun 2.0 – Rode Kleur

Met dit drank pistool heb je een leuk bier cadeau om te geven aan jouw beste vriend of vriendin. De vernieuwde versie van de Cap Gun lijkt nog meer op een pistool en kan de bier dopjes nog verder weg schieten. Naast harder schieten is het ook gemakkelijk om te richten. Met dit mini geweer kun je gemakkelijk je favoriete biertje openmaken om daarna de dop weg te schieten. Koop twee drank pistolen om de strijd aan te gaan tijdens het zuipen met je vrienden. Dit gaat gegarandeerd zorgen voor een onvergetelijke avond. In onderstaande video zie je hoe de cap gun bottle opener werkt!

GCap Gun – Bierdop Schieter – Flesopener – Bieropener – Bierfles opener – Zwart

De eerste versie van de GCap Gun is uitgeroepen tot de bierdopschieter van 2021. Met dit originele cadeau maak je iedere vriend blij. Dit drankpistool gaat zorgen voor geweldige borrel of feest avonden. Daarnaast is het ook leuk op het terras in de zon, of gewoon op een feestje. Deze fles opener maakt elk feestje te gek! Het voordeel van deze bieropener is dat hij klein is en dus gemakkelijk mee te nemen is. Daarnaast heeft een zwarte kleur wat lekker neutraal is. Daarnaast zit er een sterke magneet in de schieter die ervoor zorgt dat de bierdop altijd in het geweer komt na het openmaken van een biertje. Zo kun jij binnen een paar seconde na het openen het dopje tot wel 5 meter ver weg schieten. Kortom, wie wil dit bier pistool nou niet?

Ben je naast bier of drank gadgets zoals deze bier pistolen op zoek naar drankspellen om jouw avond onvergetelijk te maken. Bekijk dan ook eens kingsen regels, drankspel online of het jenga drankspel. Deze vaak voorkomende drankspellen gaan dan ook zeker in de smaak vallen bij jouw en je vrienden!