De tofste drankapps voor de gekste avonden!

Iedereen kent de bekende Picollo app wel. Een leuk online drankspel met super grappige opdrachten. Naast Picollo zijn er nog vele andere apps waarmee jij de gezelligste avonden beleeft. Wij hebben er hier een paar voor jou op een rijtje gezet. Zo heb jij overal waar je gaat de leukste drankspellen op zak! Pluspuntje: al deze games zijn gratis te downloaden!

1. DrinkAdvisor

DrinkAdvisor is een app beschikbaar voor zowel iOS en Android. Deze app geeft jou recepten en tips voor de lekkerste cocktails en andere drankjes. Daarnaast stuurt het je naar de dichtstbijzijnde kroegen en barren. Perfect voor de vrimibo of de zaterdagavond!

2. Mixologist

Ook deze app is beschikbaar voor zowel iOS en Android. Mixologist laat jou zien hoe je met de lekkerste recepten de beste cocktails kan maken. Natuurlijk heb jij niet altijd alles in huis, maar daar hoef je je bij deze app geen zorgen om te maken. Selecteer welke ingrediënten je thuis hebt staan en Mixologist geeft je een aantal recepten voor cocktails. Zo kan jij altijd de lekkerste drankjes maken.

Nu jullie de lekkerste drankjes kunnen maken, gaan we verder met de leukste drankspellen.

3. Cheers - Party Games

De Cheers app bevat spellen zoals Never Ever, Higher or Lower, Horserace, Most Likely, Give or Take en nu ook Back to Back! Je keuze is reuze. Voorkom ongemakkelijke stiltes, saaie mensen en bad vibes met deze app. Spice up the night met Cheers en breng het beste in mensen naar boven!

4. Drank Roulette

Het eerste online drankspel gebaseerd op het ‘shotjes roulette’ is Drank Roulette. Met 5 stijlen in 1 drankspel. Zo zijn er voor elk feestje leuke opdrachten. Van “Ik moet morgen werken” tot “Laten we drinken tot we niks meer voelen”. Met vele spelvariaties binnen deze app kan jij precies wat je nodig hebt om een stapje verder te gaan.

5. Do or Drink - Drinking Game

Deze klassieker is er nu in een modern jasje. Deze app bestaat uit verschillende ‘kaarten’ zodat ze altijd bij een setting passen - Classic cards: goed voor bijna alle spellen - King’s up: het klassieke spel in een nieuw jasje - Punishment: leert je een waardevolle les - Truth or Drink: om de diepste geheimen naar boven te halen - Bar: perfect om nieuwe mensen te leren kennen - NotSafeForWork: where things start to get kinky Dit ultieme party spel en leuk en gemakkelijk te spelen op feestjes, bij het indrinken en ook in de kroeg!