Het spelen van drankspellen zonder kaarten is erg gemakkelijk. Je hebt niet altijd een stok kaarten op zak of je bent een aantal kaarten kwijt geraakt. Bij ons komt het vaak voor dat we even een drankspel zonder kaarten willen spelen. Daarom geven we onze beste drankspellen zonder benodigdheden uit.

Point game wijzen en kijken drankspel

Dit relatief nieuwe spel ging viraal in 2019. Het is wijzen en kijken spel is heel simpel. Je hebt 2 mensen nodig om dit spel te kunnen spelen. De spelers gaan tegenover elkaar staan. Speler 1 gaat omhoog, omlaag naar links of rechts wijzen. Speler 2 kijkt juist naar een van deze kanten. Tel af drie twee een. Kijkt speler 2 de kant op waar speler 1 naar wijst. Dan heeft speler 1 gewonnen. Speler 2 moet dan een atje doen. Kijkt speler 2 een andere kant op dan moet speler 1 drinken. Dit spel kun je zo lang spelen als je zelf wilt.

Het is zelf mogelijk om er een toernooi van te maken. Door het de beurt te wijzen. Degene die na 5 rondes de meeste keren goed had gewezen gaat door. De andere valt af. Hierdoor blijven de beste over en wordt het heel spannend. Het spel point game ook wel wijzen en kijken is super makkelijk te spelen zonder benodigdheden.

Steen papier schaar drankspel

Het oudste drankspel dat je kunt spelen zonder kaarten is toch echt steen papier schaar. Moet ik het spel nog uitleggen. Voor de vorm toch nog een keer de uitleg. Je speelt het spel met 2 personen.  Je telt af van drie daarna kies je steen, papier of schaar. Je tegenstander doet hetzelfde. Wie er gewonnen heeft, is heel simpel. Steen wint van schaar, Schaar wint van papier en papier wint van steen. Verlies je moet je drinken. Dit maakt steen papier schaar het simpelste drankspel zonder kaarten.

Juffen drankspel tellen totdat je er bij neervalt

Voor de gevorderde student is juffen een makkie, maar na een paar biertjes wordt het onthouden van de tafel van 7 toch heel lastig. De regels van juffen zijn zeer makkelijk te onthouden, maar heel lastig uit te voeren. Zo moet je dus elke keer als het getal 7 erin voorkomt JUF roepen. Je begint bij 1 en gaat de kring af en iedereen telt rustig door. Totdat je bij 7 komt dan roep je juf. Maar ook bij 14. In het begin gaat dit nog vrij makkelijk, maar naarmate we verder gaan in het spel wordt dit steeds lastiger. Heb je het fout dan moet je een adje trekken. Juffen is wederom een fantastisch spel om te spelen zonder kaarten of andere benodigdheden.

Drankspellen zonder benodigdheden

Handje klap drankspel spelregels

Bij het drankspel handjeklap is het makkelijkste om in een kring te gaan zitten. De speler links van jou legt zijn hand naar jouw hand. Jij legt je hand naast die van je buurman. Zo heb je eerst je eigen linkerhand dan die van jezelf. Vervolgens de rechterhand van je buurman en dan de jouwe. Om het makkelijk te maken zeggen we maar. Iemand begint met klappen en dan ga je met de klok mee. Klap je als je niet aan de beurt bent dan moet je atten. Daarnaast kun je ook 2 keer klappen als je aan de beurt bent. Hierdoor ga je tegen de klok in. Dit spel is in het begin erg wennen. Daardoor kun je lekker veel drinken en maakt het een perfect drankspel zonder benodigdheden.

Never have I ever drankspel

Het never have I ever drankspel voor als je elkaar wat beter wilt leren kennen of gewoon voor de gezelligheid. Met vragen als ik heb een one night stand gehad of ik heb nog nooit iets gestolen. Het is zeer toegankelijk spel. Waarbij afhankelijk van de vragen je lekker snel dronken kunt worden. Je kunt het zelf zo gek maken als je wilt. De vragen kunnen onschuldig blijven of je komt de gekste dingen van elkaar te weten. Dat heb je allemaal zelf in de hand.

Lekkerdronken drankspellen

Naast drankspellen zonder kaarten vind je op onze website alles voor het beleven van de beste studenten tijd. Denk bijvoorbeeld aan tutorials over hoe je de beste cocktails maakt. Daarnaast vind je ook drankspellen die juist speelt met een stok kaarten zoals bussen of kingsen. Deze spellen zijn zeer populair, maar het is goed mogelijk dat je toch net een paar regels vergeten bent. Daar zijn wij van lekkerdronken voor om je alles nog eens haarfijn uit te leggen.