Het spel met de bijtende krokodil ook wel de krokodil met kiespijn zoals het spel officieel heet is een hit onder de shotjes drinkende jongeren. Wij van lekkerdronken zijn ook niet vies van een shotje. Wij hebben meerdere keren de shotjes krokodil besteld in de kroeg. Van de krokodil met kiespijn krijg je nooit spijt! Nou ja misschien van de hoofdpijn de volgende ochtend.

Bijtende krokodil shotjes spel

Bij het shotjes spel met de bijtende krokodil is het doel om niet de tand naar beneden te drukken waardoor de krokodil dichtklapt. Bijt de krokodil in jouw vinger? Dan ben je af! Dan moet je een shotje pakken. Dit spel kun je zo oneindig vaak spelen. Tot dat je aan het einde van de avond niet meer kunt lopen of bij de wc beland. Maar in dat geval kun je wel zeggen dat het krokodil spel je verslagen heeft.

Beste shotjes om te gebruiken tijdens het krokodil spel

Bij het krokodil tanden spel zijn de shotjes onmisbaar. Wij van lekkerdronken pakken vaak de volgende dranken bij het spelen van het bijtende krokodil spel.

  • Sambuca
  • liquor 43
  • Baileys
  • Tequila
  • Goldstrike
  • Vodka
  • Sourz

Natuurlijk kun je zelf kiezen welke shotjes je het liefste drinkt tijdens het krokodillen spel. Vaak kiezen wij ervoor om juist vieze of shotjes te pakken die je niet graag drinkt. Hierdoor wordt de spanning voor het kiezen van de juiste tand bij de krokodil een stuk groter. Het is natuurlijk niet leuk als iemand het fijn vindt om het shotje te nemen. Dat verpest het doen van het spel.

Krokodillen tanden spel

Liever geen shotjes tijdens het tanden drankspel? 

Ben je niet zo van de shotjes dan kan er ook altijd voor kiezen om een bak te trekken. Of je spreekt af dat degene die de tand van de krokodil indrukt zijn of haar glas leeg moet drinken. Je kunt het spel ook met rondes spelen. Degene die bijvoorbeeld na 10 rondes het vaakst heeft verloren moet een fles ice wegdrinken.

Hiermee hoef je niet elke ronde dat je het bijtende krokodil spel speelt een shotje te nemen, maar juist een grotere straf aan het einde van het toernooi. Hierdoor doe je het even wat rustiger aan. Dat is ook goed tijdens een stevige zuip avond. Je wilt natuurlijk niet sneuvelen voordat je de stad in bent geweest.

Krokodil tanden spel bestellen in de stad!

Over de stad gesproken. Dit krokodil tanden spel is vaak ook bij de studenten kroeg of in de soos te bestellen. Dit is superleuk voor als je even iets anders wilt doen dan gewoon een shotje. Vaak staat het gewoon op de kaart en zo niet kun je er altijd om vragen bij de bar! Wie weet hebben ze het wel.

Alles over drankspellen in de kroeg of thuis!

Wil je meer te weten komen over de beste drankspellen voor thuis en in de kroeg? Neem dan snel een kijkje bij onze drankspellen. Hier vind je de uitleg voor de leukste en gekste drank spellen zoals bussen of kingzen. Tot snel bij lekkerdronken en laat je niet bijten tijdens het krokodil drankspel!