Een feestje is hartstikke leuk: je brengt je vrienden bij elkaar, je kan alle studiestress even vergeten, je ontmoet wellicht nieuwe mensen en je kan even helemaal losgaan op je favoriete muziek. Wanneer je je eigen feestje organiseert, kan het echter nog eens veel geregel zijn. De gemiddelde student heeft geen auto, wat overigens ook niet echt handig is in de stad, maar dit maakt het net even wat moeilijker om boodschappen in te slaan voor je eigen feestje. Het is steeds toegankelijker om voor dit soort situaties je frisdrank te bestellen. In dit artikel worden een paar voordelen hiervan besproken.

Makkelijker en sneller

Misschien is dit voor de hand liggend, maar het bestellen van je frisdrank neemt veel minder van je tijd in. Het enige wat jij hoeft te doen is je boodschappenlijstje te maken en de drankjes toe te voegen aan je winkelmandje. Afrekenen en klaar is kees. In het geval dat je naar de supermarkt zou gaan, ben je voor dit soort feesten al snel meerdere uren kwijt.

Minder zwaar

Zoals eerder al benoemd werd: de meeste studenten hebben geen auto. Het bestellen van je frisdrank zou je dus een hoop gesjouw schelen. Een tree lipton ice tea green voor de duur klinkt aantrekkelijker dan een zware boodschappentas onderweg, vind je niet?

Goedkoper

Voor een feestje heb je meestal meerdere aantallen per drankje nodig. Dit komt goed uit, want veel online bezorgdiensten verkopen blikjes in meerdere aantallen. Hier komt een groot voordeel bij kijken: het is vele malen goedkoper dan in de supermarkt. 

Conclusie

Door je frisdrank online te bestellen maak je het jezelf dus vele malen makkelijker omdat het sneller, minder zwaar en goedkoper is. Frisland.nl verkoopt een breed assortiment aan drankjes voor een goede prijs. Dit is goedkoper dan in de supermarkt.