Drankspellen bedenken is niet altijd even makkelijk. Daarom zijn er gelukkig mensen die er lang en goed over na hebben gedacht. Zo ook bij panja het drankspel. Een perfect spel om te spelen met je vaste drink vrienden, huis of studie genoten. Leer elkaar beter kennen met de opdrachten en vragen die op de kaarten staan. Zo maak je van een ‘saaie’ avond een compleet feest. Bestel direct het panja drankspel via bol.com of kom meer te weten over.

Wat betekent panja 

De betekenis van panja is in een dronken staat zijn. Het komt uit het Surinaams waar het woord panya wordt gebruikt. Het kan betekenen dat je dronken bent, maar het kan ook staan voor het feit dat je stoned bent. In de zin kun je het zeggen “hij is helemaal panja na het spelen van bussen”. Gebruik jij het woord panja of pak je een ander woord als droeloe of van de kaart. 

De ouders hebben vaak geen idee wat panja betekent hier kun je goed gebruik van maken. Zit je nog dronken aan het ontbijt kun je tegen je makkelijk zeggen ik ben nog panja. Ze hebben dan geen idee wat je bedoelt, maar de andere wel. Zo kom je er goed mee weg. 

Panja drankspel bij bol.com 

Het drankspel panja is verkrijgbaar via bol.com. Dit spel is ideaal om te geven met aan een huisgenoot of vriend als verjaardag cadeau. Zo weet je zeker dat je het zelf ook een keer mag spelen. Daarnaast is het een onmisbaar spel in de soos of kroeg. Voor nog geen 2 tientjes heb je het spel al in huis. Waar wacht je nog op en bestel het direct! Ga helemaal panja met je vrienden in de soos. 

Download de app op je telefoon.

Wist je dat panja niet alleen het kaartspel is? Ze namelijk ook een app. Deze panja app is te downloaden op ios en android. In de app kun je verschillende thema’s kiezen. Ga bijvoorbeeld voor herres of woordenschat. Hierbij kun je het leven bepalen hoe veel en hoe vaak er gedronken moet worden. Geef jij je telefoon op voor de avond en ga lekker dronken! 

Voor de echte feestbeesten kun je de premium versie aanschaffen hiermee krijg je toegang tot alle thema’s. Hierbij betaal je een maandelijks bedrag om toegang te krijgen. Dan is een eenmalige aankoop van het kaartspel nog niet zo’n slecht idee. Maar let wel op dat je de kaarten niet nat worden als je weer een biertje laat vallen als je helemaal van de kaart bent van het spelen. 

Beste drankspellen spelen

Ben jij de beste man van de drankspellen. Iemand die altijd de regels uit zijn hoofd weet. Dan ben je op lekker dronken op de juiste plek. Wij bieden je de uitleg en regels voor de gaafste drankspellen. Drink jij je huisgenoten of vrienden onder de tafel? Drink natuurlijk altijd met mate. Ben je toevallig toch een regel vergeten zijn wij er altijd voor je om even te spieken.