Het drankspel Fuck de dealer een spel waarbij je opgelucht bent als je de stok door moet geven. Het is een spel waarbij alle kaarten op volgorde worden gelegd. Daarnaast is het heel belangrijk dat je er voor zorgt dat je aan het einde van het speel niet de dealer bent.  Dan kan je namelijk heel veel biertjes naar achter tikken. Hoe zorg jij ervoor dat je de stok kaarten niet in je handen krijgt, lees je in dit artikel over Fuck de dealer. 

Wat heb je nodig voor Fuck the dealer

Voor het spelen van het drankspel fuck the dealer heb je de volgende benodigdheden nodig. Een stok kaarten die compleet is. Laatst speelde wij fuck de dealer met een stok waar een stuk of 10 kaarten kwijt waren. Dat was een raar einde van het spel. Dus leg alle kaarten eerst uit voordat je begint. Daarnaast heb je ook genoeg te drinken nodig. Helemaal als je wat langer de dealer blijft. 

Fuck the Dealer drankspel regels

Aan het begin van het spel kies je de dealer. De dealer begint met het schudden van de stok kaarten. Nadat de kaarten goed zijn geschud kan het spel fuck the dealer beginnen. De dealer vraagt aan de persoon naast hem om een kaart op te noemen. Is het de kaart die de dealer in zijn handen heeft dan wordt de kaart op tafel gelegd. Heeft hij het fout dan geeft de dealer aan dat de kaart die hij in zijn handen heeft hoger of juist lager is. Heeft de speler het daarna nog niet goed moet hij zelf drinken. 

De kaarten worden na het goed raden of het niet raden in volgorde op de tafel legt. Zo kun je zien welke kaarten er nog in het spel zijn. Bij het sluiten van een nummer of plaatje doen wij altijd een mini-game. Hierbij kun je denken aan Juffen of het opnoemen van merken. Je kunt ook kiezen om een van onze andere drankspellen als mini game te spelen.

fuck the dealer

Hoe kom als dealer van de kaarten af

Als dealer mag je de stok kaarten doorgeven als de juiste kaart in drie beurten niet correct wordt geraden. In de eindfase van het spel waarbij er minder kaarten in de stok zitten wordt het steeds makkelijker om de juiste kaarten te raden. Hierom wil je koste wat het kost voorkomen dat jij in de eindfase de dealer bent. Want je kan je dan op maken voor heel veel drinken. 

Het doorgeven van de kaarten kan op verschillende manieren. Je kunt afspreken om ze aan de persoon links van je door te geven of juist aan de persoon die als derde de kaart niet correct raad. Je kunt hiertussen kiezen afhankelijk van de hoeveelheid spelers die mee spelen. 

Hoeveel moet je drinken als dealer bij fuck the dealer

Als dealer moet je 2 slokken drinken als de kaart in 1 keer goed geraden wordt. De dealer moet 1 slok nemen als hij na hoger of lager wordt geraden. Als de kaart niet wordt geraden dan hoeft de dealer niet te drinken maar juist de speler. Bij dit spel word je dus lekker snel dronken en is gemakkelijk bij te houden door de andere spelers. Door de verschillende mini-games speel je meerdere spellen tegelijkertijd waardoor het interessant blijft. 

Drink het aantal slokken dat je ernaast zit. Deze regel passen wij eigenlijk standaard toe. Maar tijdens het schrijven van dit artikel kwam ik erachter dat dit vaak wordt gezien als een extra regel. Met deze regel worden de spelers die niet de dealer zijn ook extra snel lekker dronken.