Op elk feestje zijn ze bijna wel aanwezig de welbekende rode bekers of ook wel red cups genoemd.  Ze zijn lekker goedkoop, je kunt ze uitspoelen en mega handig om te gebruiken voor drankspellen zoals beerpong. Of dit nu speciale beerpong bekers zijn of de normale red cups het komt eigenlijk allemaal op hetzelfde neer. 

Voordelige red cups kopen

Red cups kun je tegenwoordig bijna overal kopen zelfs bij supermarkten zoals de Albert Heijn, action en jumbo. Echter zijn deze voorraden meestal beperkt en kun je hier dus niet op vertrouwen dat je genoeg bekers kan inslaan voor jouw feest. Helemaal niet als je van plan bent dit last minute te doen. Het liefst wil je de red solo cups gewoon lekker gemakkelijk online bestellen. Wanneer je een feest of zuipavondje organiseert heb je al genoeg aan je hoeft waar je mee rekening moet houden. Via bol.com kun je ze dan ook gemakkelijk bestellen voor goedkopere prijzen als in de supermarkt. Vaak krijg je hier ook extra’s bij zoals pingpongballen.

Cups voor je feest of zuipavond

Red cups zijn erg geschikt om te gebruiken tijdens een feestje. Door het gebruiken van de bekers kun je vermijden dat er glas kapot gaat. Wanneer je met een grote groep bent en je wilt lekker dronken worden is dit erg wenselijk. Glaswerk dat kapot gaat of op de grond ligt is altijd een risico wanneer mensen een slokje op hebben. Dit wil je dus zoveel mogelijk vermijden. De boven genoemde cups zijn van goede kwaliteit en kunnen dus zeker tegen een stootje. Samen proosten of je beker goed volschenken is dus zeker geen probleem. Het is echt wel meer dan alleen een plastic beker.

Red cups gebruiken voor beer pong

Wanneer je bier pong gaat spelen zijn de bekers natuurlijk mega handig. Ze hebben een grote opening waardoor het gemakkelijker is om het balletje erin te gooien. Daarnaast kun je de bekers bestellen in het blauw en rood waardoor je de teams nog gemakkelijker uit elkaar kunt halen. Op deze manier kan je dus efficiënter spelen. Daarnaast zal er ook minder bier verspilt worden aangezien de cups groot en stevig zijn. Je kunt ze dus niet zomaar omver gooien met een pingpong bal. Altijd makkelijk om er een aantal van in huis te hebben mocht je een feestje geven of een zuip avondje.

Hergebruiken van je red cups

Aangezien de cups van plastic zijn is het belangrijk dat je ze zo goed mogelijk probeert te hergebruiken. Wanneer je ze na een avondje met je vrienden uitspoelt met warm water en daarna goed afspoelt kunnen ze gemakkelijk een aantal maanden hergebruiken. Je moet het afspoelen niet uitstellen naar de volgende ochtend want dan heb je kans dat er mieren of schimmel op zit. Dit is zeker zonde en op deze manier kun je red cups blijven kopen. Ben slim en ben wees zuinig op je materiaal zodat jij en je vrienden er het meeste lol mee kunnen beleven.