Dit spel is weer een pareltje. De gebroeders Sam en Rijk hebben het gewoon weer geflikt. Wij zijn groot fan van de podcast. Tijdens onze wekelijkse kater wandeling op de maandag na een weekend lang feesten staat hij altijd aan. Lachend lopen we dan over straat. We waren er daarom ook als de kippen bij toen we hoorde dat het nieuwe en verbeterde spel van het originele Try not to spuitkots spel online kwam. 

Het eerste spel konden wij helaas zelf niet bemachtigen. Gelukkig onze vele vrienden, huisgenoten, verengingsleden wel. Hierdoor konden we proeven van de beste opdrachten die we ooit hadden gezien. Het Try not to spuitkots 2.0 spel kan worden gebruik als uitbreiding samen met het eerst spel of als los spel. 

De bizarre opdrachten van broers 2.0 

De opdrachten zijn nog gekker, een paar voorbeelden: Drink als je met en collega hebt gesekst, Drink twee keer als het op werk was. We gaan natuurlijk niet alles prijs geven, daarvoor had je het spel maar moeten kopen. Ze hadden veel meer spellen laten drukken dit keer maar nog steeds was het niet voldoende. De spellen waren alsnog in 3 uur uitverkocht. 

Wanneer komt het broers drankspel 3.0?

We hadden er gelukkig nog wel een kunnen scoren, maar betekent dit dat er ook nog een broers drankspel 3.0 in de pijp leiding zit? Wij zijn heel benieuwd en kijken er zeker naar uit! Ook dan zullen we klaar zitten om er eentje te bemachtigen. Misschien moeten we er dan maar een verloten op onze website. Want het gaat ondertussen wel heel lekker met lekkerdronken.nl. 

Lekkerdronken.nl beter dan ooit! 

Hou ons in de gaten voor de laatste drankspellen en nieuwtjes! Zo vind je bij ons bijvoorbeeld de uitleg over elektriciteiten, kingensen en nog veel meer drankspellen