Het drankspel wat niet kan missen op elk feest is wel beerpong. Voor het spelen van beer pong heb je ook een beerpong tafel nodig. Hoe speel jij bier pong het liefst? Een tegen Een of toch in een team van twee. Het is zeker dat je genoeg gaat drinken tijdens een potje beerpong. Want hoe lang moet is de perfecte bier pong tafel nu. Mag je wel of niet de bal wegslaan. Daarom zetten we alle regels en uitleg voor je nog even snel op een rijtje.

Beerpong tafel kopen of zelf maken? 

Wat maakt een goede beerpong tafel. Hij moet natuurlijk van een juiste lengte zijn. De afmetingen van een officiële beerpong tafel zijn 240 cm lang en een breedte tussen de 65/70 centimeter. De hoogte kun je zelf instellen bij de op maat gemaakte bier pong tafels. 

Natuurlijk heb je niet altijd een professionele bier pong tafel bij de hand. Dan kun je ook een andere tafel gebruiken zolang hij maar langwerpig is. Het is ook zeer belangrijk dat de tafel een vlakke oppervlakte heeft. 

Heb je geen juiste tafel dan kun je altijd een beerpong tafel kopen. Deze tafels zijn gemaakt van aluminium en kunststof hierdoor hebben ze een zeer licht gewicht. Ze zijn inklapbaar en hierdoor makkelijk mee te nemen naar elk huis feest of soos avond. Bestel jij er vandaag nog een? 

Zelf een beerpong tafel maken 

Het is ook mogelijk om een speciale bier pong tafel zelf in elkaar te zetten. Dit kun je doen met houten platen en schroeven. Hierbij kun je een eigen schildering op de tafel zetten met verf of met stiften. Laat je creativiteit de vrij loop gaan. Zet bijvoorbeeld de naam van je vereniging of je huis op de tafel. 

Het spelen van beerpong

Bij het spel beerpong is het van belang dat de tafel wel stevig blijft staan. Je wilt natuurlijk niet dat hij om valt of erger instort. Hij moet dus tegen een stootje kunnen. Want na zo veel biertjes kun je misschien niet helemaal stabiel meer op je benen staan. Het is belangrijk dat er niet teveel geleund wordt op de tafel. Je wilt natuurlijk niet dat de bekers omvallen of dat de tafel verschoven wordt tijdens dat er gegooid wordt. 

Hoe speel jij bier pong? 

Spelen van beerpong kan op verschillende manieren en iedereen heeft zijn eigen regels. Maar met welke regels speel jij? Mag je de bal wel of niet weg slaan na het stuiteren. Lees alles over de regels van beer pong in ons artikel erover! Op Lekkerdronken.nl vind je nog meer drankspellen, kaartspellen en andere artikelen om jouw studenten leven tot een succes te maken.

Ga nu snel die beerpong tafel kopen of toch zelf maken en kom erachter wie van jullie huis of vereniging het beste is. Wie kan het meeste drinken of loop je straks zelf achteruit naar huis je komt er maar op een manier achter.