Het Engelse drank merk Sourz is ondertussen niet meer uit de kroegen en huis feesten weg te denken.

Sourz smaken en varianten

Sourz te verkrijgen in zes verschillende smaken met 15% alcohol. Deze zijn Tropical, Raspberry, Rainbow, Apple, Cherry, Mango. Maar de bekenste twee zijn Red berry (cherry) en Rainbow. Deze zijn bij de lokale slijterij te verkrijgen. Bij onze vrienden van drank dozijn zijn alle soorten Sourz gemakkelijk te bestellen. Zo haal je alles in huis voor een perfecte shotjes avond.

Sourz mixen voor een lekkere cocktail

De Sourz red berry wordt door ons en vele anderen als een onmisbare fles op de kast is. Zo zijn er verschillende reviews online die de Sourz red berry met 5 sterren aan raden. De smaak is kenmerkend voor de naam zuur maar ook heel verassend zoet. Het is een smaak die je niet ergens anders tegenkomt. Drink hem lekker als shotje of in een long drink glas met ijs. Hierbij kun je hem ook heerlijk mixen met Sprite of sinas.

De beste aankleding voor een cocktail

Bij het maken van een cocktail is het natuurlijk zeer belangrijk dat je de juiste verhoudingen alcohol toevoegd. Maar daarnaast is het afwerken ook wel de ganering genoemt crusiaal. Denk bijvoorbeeld aan een stokje kaneel of een schijfje citroen, limoen of sinasappel. Dit maakt je cocktail hememaal af en zorgt voor een perfect sourz shotje. Bekijk ook eens onze andere blogs over dranken. Zo maak je de beste mojito en bacardi lemons in een hand omdraai.