Bacardi Limon mix je met Sprite, ice thee, cola. Het is natuurlijk per persoon verschillend natuurlijk. Binnen ons team was er ook discussie. Zelf gaan we vaak voor de Sprite maar de ice thee is volgens ons een perfecte tweede keus. Frisse tonen van citroen en limoen. Verfrissend en zoet. Deze frisse en fruitige alcohol op basis van rum  is een ideale cocktail met een sprankelende citroensmaak. Bacardi Limoen krijgt zijn  betekenis wanneer het wordt gemengd met cranberry sap of 7-up of tonic

Het recept voor een perfecte Bacardi limoen

De beste mixdranken met Bacardi Lemon beginnen bij de basis.

  • Groot long drink glas voor meer inhoud meer alcohol.
  • Veel ijs voor een lekker koud drankje.
  • Citroen, limoen of sinaasappel schil voor de finishing touch.
  • Kwaliteit mix dranken coca-Cola, sprite.

De hype van ik ga zwemmen

Bacardi Cola is het bekendste drankje in de Nederlandse kroegen. Dit mix drankje is al jaren lang het nummer 1 mix drankje. Maar wie weet gaat de Bacardi lemon dit wel overnemen. Met alle recente hype rond het nummer van Mart Hoogkamer – ik ga zwemmen. Wij gaan er helemaal op we zijn niet te temmen. Jij ook niet dat snappen we volledig.  Wij gaan het liefst ook zwemmen in Bacardi lemon.

De beste drank spellen bij het drinken van Bacardi lemon

Onder het genot van de beste Bacardi lemon mix speel je natuurlijk ook de beste spellen. Op onze website leggen we verschillende soorten drank spellen uit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan spellen met dobbelstenen. Hierdoor wordt jij de drank spellen goeroe. Onze nieuwste spellen zijn Demarreren en kingsen lees de regels en ga vanavond nog van de kaart.