Een uitje naar een andere stad of plek met je huis is altijd een goed idee. Je kunt elkaar beter leren kennen en bovenal heel veel alcohol nuttigen. Maar waar vindt je nu de beste en leukste locaties?

Weekend weg met je huis of dispuut?

Als je een weekend weg gaat organiseren moet je aan veel verschillende dingen denken. Het belangrijkste is natuurlijk de locatie hierbij kun je denken aan een huis of een locatie waar je tenten weg kunt zetten. Het liefste een beetje afgelegen zodat je door kunt gaan tot in de late uurtjes. Na dat de BBQ helemaal uit de hand liep. Je weet wel hoe dat gaat.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om juist in de stad te gaan zitten in een groot appartement. Zo kun je de hele binnenstad onveilig maken en daarna binnen een paar minuten lopen terug zijn op je slaap locatie. Wij zijn er ondertussen al achter dat je deze en nog veel meer andere locaties het beste kunt vinden bij Musjroom.

   

Activiteiten op een vriendenweekend

Tijdens een weekend weg met je huis, dispuut, vrienden of studiegenoten zijn de activiteiten een van de hoogte punten. Zet bijvoorbeeld een gave speurtocht uit in de binnenstad. Maar je kan het nog gekker maken. Organiseer een pub quiz of een spel wie is de mol of een expeditie robinson met verschillende opdrachten je kunt het zo gek niet verzinnen.

   

Vind gemakkelijk het perfecte huis voor jou vriendenweekend

      

Onze go to plek voor het vinden van de beste appartementen of complete vakantiehuizen is bij Musjroom. Hier kun je gemakkelijk filteren op het aantal personen. Zo vindt je direct wat past bij jouw gezelschap. Met hun live chat kun je altijd terecht als je vragen of specifieke wensen hebt. Lees ook onze andere artikelen voor de beste tips voor het maken van de lekkerste cocktails of de leukste drank apps!