Als je in een nieuwe woning trekt is het wel zo leuk om dit te vieren met vrienden en familie. Leid ze rond in jouw nieuwe huis en praat een beetje bij of haal de drank uit de kast voor een heerlijke borrel. De sfeer is heel belangrijk en daarom moet je ook onder andere op tijd feestversiering bestellen.

Housewarming uitnodigingen versturen

Zorg ervoor dat je op tijd uitnodigingen verstuurd zodat iedereen zich op tijd kan voorbereiden op jouw housewarming feestje. Je kunt ervoor kiezen om een kaart te sturen, maar dit kun je ook eenvoudig doen door gewoon te bellen. Zorg dat je bijhoudt wie er wel en niet kan komen zodat je niet zit met een onverwachte capaciteit van gasten.

Maak een planning

Je kunt natuurlijk geen feest bouwen als niemand wat te doen heeft. Bedenk daarom van tevoren wat je op het feest wil doen. Wil je een borrel doen, dan moet je wel voor voldoende hapjes en drank zorgen en muziek om de sfeer een beetje op te vrolijken. Als het de bedoeling is om iedereen rond te leiden dan kun je een planning maken voor verschillende groepjes die het huis gaan bekijken wanneer er veel mensen op het feest komen.

Maak een lijst voor benodigdheden

Je hebt natuurlijk spullen nodig om een feest te bouwen. Denk aan genoeg eten en drinken voor de gasten en eventueel spellen als je dat van plan bent om te gaan doen. Door simpelweg een lijst te maken zit je later niet met plotseling dingen die je bent vergeten te halen. Wel zo handig als alles in huis ligt als het echte feest begint.

Vrolijk de sfeer op

Het huis moet er wel goed uit zien. Bij een housewarming gaan gasten immers het huis bekijken dus het moet er wel netjes uit zien. Om in de feestelijke sfeer te komen is het misschien handig om online feestversiering te bestellen. Dit kan gemakkelijk bij FopEnFeestwinkel.nl waar ze een zeer breed assortiment feestdecoratie hebben. Als je huis nog best leeg uitziet omdat je er niet in bent gaan wonen, dan is het wel zo handig als het wordt opgevrolijkt met wat versieringen.