Bierviltjes je vindt ze in de kroeg of op een feestje. Soms zijn ze er voor een praktische redenen en soms ook voor marketingdoeleinden. Aan de bar is het vanzelfsprekend dat je je biertje op een viltje legt. Dit omdat anders het vochtige glas op het hout kan gaan glijden. Het kan ook zijn dat je ze moet gebruiken omdat er anders kringen en vlekken op de bar of in het hout komen. Daarnaast is het ook gewoon een statement. Op welke manier kun jij bedrukte bierviltjes inzetten? 

Bedrukte viltjes voor in je huis of in de soos. 

Het hebben van bedrukte viltjes straalt klasse uit. Het hebben van bierviltjes van het biermerk wat je op de tap hebt zitten is heel normaal. Het hebben van je eigen viltjes daar in tegen niet. Wij hebben van lekkerdronken ondertussen ook onze eigen bierviltjes laten bedrukken. Op ons kantoor is het elke dag feest en daarom trekken we ook vaak een goude rakker open.

Als we lui zijn drinken we hem gewoon uit de fles op een van onze eigen bierviltjes. Speciaal biertjes drinken we uit onze speciaal gegraveerde bierglazen. Deze zijn ook afkomstig van Studentendrukwerk.nl. Bezoek dat op bezoekt, komt op kantoor en een drankje mee drinken kijken altijd verbaasd naar onze bierglazen. Het laat toch een bepaalde indruk achter. 

Speciale boodschap op het bierviltje 

Als je aan de bar zit en even afdwaalt dan valt je oog toch vaak op het bierviltje. Hierdoor is het een perfecte plek voor een marketingactie of een call to action. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanmelden voor de studenten vereniging als er een open feest is. Hierbij kun je een QR code plaatsen met een link naar de aanmeldpagina. Op deze manier is het mogelijk om bierviltjes op meerdere manieren in te zetten.

Verzin iets unieks en maakt het realiteit

Heb je een goed idee dan is het tegenwoordig gemakkelijk realiteit te maken. Zelf iets ontwerpen en het een realiteit maken is makkelijker dan ooit. Hebben jij en je vrienden van de soos een speciale club laat dat dan zien met speciale bedrukte glazen of bierviltjes. Is er een speciale actie laat het zien. Onze vereniging had jaren lang een speciale actie. Namelijk 1000 palm hierbij was de uitdaging om zo veel mogelijk dobbel palm weg te drinken. Hiervoor konden we dus perfect speciale bedrukte glazen en bierviltjes voor gebruiken. Dat maakte onze actie ook duidelijk in de kroeg waar we het vierde.Het is ideaal voor terug kerende feestjes die toch iets extra’s te geven.  

Kleding laten bedrukken voor speciale gelegenheden. 

Denk ook eens aan het bedrukken van een shirt of hoodie. Bijvoorbeeld voor de soos beheerders. Zo zijn ze makkelijk herkenbaar en weet je wie je aan moet spreken. Daarnaast ook voor je huis genoten. Kunnen jullie naar de stad in speciaal bedrukte shirts. Hierbij verzin je voor elkaar een mooie tekst die op de rug komt te staan. Wij weten wel een paar leuke:  Krijg een biertje voor een pleziertje, Wie niet waagt, blijft maagd, Ik ben mijn sleutels kwijt kan ik de jouwe lenen.