Een aansteker laten bedrukken? Er is meer mogelijk dan je denkt. Van het soort bedrukking, kleur als het soort aansteker dat je met een logo of tekst kunt personaliseren. Hoe leuk is dat! Bovendien nog altijd helemaal leuk om te krijgen. 

Basis aansteker

De basis aansteker met de welbekende vonk om de aansteker te ontvlammen kennen we allemaal wel. Het is een van de goedkoopste soorten. Ook als het om drukwerk van deze aansteker aankomt. Je hebt dus veel aanstekers voor een aantrekkelijke prijs. Handig als je op zoek bent naar een betrouwbare aansteker met je merk of logo erop.

Elektronische aansteker

De elektronische aanstekers zijn net een slag luxer dan de basis aanstekers. In tegenstelling tot de aansteker met de vonk vind in deze aansteker de ontsteking elektronisch plaats. Deze aansteker is hierdoor net wat steviger en betrouwbaar.

Aansteker met flesopener

De aansteker met flesopener is er voor de echte mannen en vrouwen onder ons. Met de aansteker heb je alles in huis om je te redden zullen we maar zeggen. Een ander voordeel van de aansteker is dat het te bedrukken oppervlakte groter is. Dus meer ruimte voor een boodschap of je logo.

Compact aansteker

De compact aansteker past moeiteloos in iedere zak! Maar dat maakt deze aansteker niet minder geliefd. Sterker nog, veel mensen zien deze aanstekers graag en halen deze dan ook in huis vanwege de voordelen.

Stormaansteker

Tot slot de storm aansteker die alles in zich heeft om door weer en wind voor een vlam te zorgen. Anders dan je gewend bent heeft deze aansteker een heel warme puntvlam. Deze is door wind niet uit te krijgen. Handig als je veel onderweg bent of wanneer je een echte baan voor buiten hebt.

Op Aanstekerwereld vind je het volledige overzicht en de mogelijkheden. Zo laat je in een handomdraai een luxe aansteker bedrukken voor waardevolle partners, relaties en goede samenwerkingen.

Wanneer je een aansteker kiest is het goed om te zorgen dat je reclame of doel er goed in uitkomt. Ook de prijs per soort is verschillend. De basis aansteker is een van de goedkope aanstekers die het meest gekozen wordt. Maar als je op zoek bent naar een aansteker die meer uitstraling heeft kun je denken aan de luxere versies die meer uitstraling hebben of de stormaansteker.