De leukste manier om de avond door de te komen is met een drank spelletje. Hierbij hebben wij van Lekkerdronken.nl onze top 3 drank spellen met uitleg onder elkaar gezet. De eerste at je zat is als je nog even snel wilt indrinken voor als je naar de stad of de soos gaat. Paarden race daar in tegen is wat relaxter en duurt ook iets langer.

At Je Zat

Leg de stapel kaarten in het midden samen met het glas bier. Waarde van de kaarten: Aas: iedereen moet atten Heer: degene rechts van jou moet atten Vrouw: degene links van jou moet atten Boer: zelf atten 10: iemand kiezen die moet atten 9: degene die het laatst gedronken heeft moet nog een keer 8: niks doen, de volgende speler is aan de beurt Joker: mag je houden en inzetten als je niet meer kunt (een vrijstelling dus) De speler trekt een kaart en volgt de regels. Als er iemand het glas leeg heeft, moet hij het glas weer volschenken voordat hij deze op tafel zet. Wordt het glas leeg op tafel gezet, dan moet deze persoon nog een keer drinken. Hierna trekt de volgende een kaart, met de klok mee.

Paarden race

Dit is een heel eenvoudig concept. Iedereen kiest een van de vier patronen (harten, ruiten, klaveren en schoppen). Jij gokt. Dit drink je voor aanvang van de race zelf op, als je paard wint, kun je het scheiden. Zeven verdekte kaarten worden verticaal geplaatst en vier verdekte A's horizontaal onderaan deze kaarten. Neem van de overgebleven stapel kaarten één kaart tegelijk van de stapel en draai deze om. Je patroon verschijnt en je kunt een stap vooruit zetten. Wanneer alle paarden de eerste verdekte verticale kaart hebben gepasseerd, mag deze worden omgedraaid. Dat soort azen moeten een stapje terug doen. Als dit een hartenkaart is, dan moet de hartenaas een stap terug doen. Dit gebeurt elke keer dat alle A door een verticale kaart naar beneden gaat. succes!

Fuck the dealer

Een van de beste drinkspellen is om de dealer te neuken. Het spel vereist meer dan twee mensen, bij voorkeur meer dan vijf mensen. Hoe te spelen: De speler begint bij de dealer. Hij keek naar de bovenste kaart van de stapel. De persoon links moet het kaartnummer of de afbeelding raden. Als hij het de eerste keer goed doet, neemt de dealer 2 slokjes. Als hij verkeerd heeft geraden, zal de dealer vertellen of het hoger of lager is dan het geraden aantal. Als hij binnen 2 stappen gelijk heeft, neemt de dealer 1 slok. Als hij het mis heeft, zal hij een hap nemen en zich naar de volgende persoon wenden. Leg de kaart open op tafel. Als drie opeenvolgende mensen het nummer of de afbeelding niet kunnen raden, is de persoon links van de dealer de dealer. Er zijn maar weinig mensen die het getal in het begin goed kunnen raden, maar later in het spel is het makkelijker te raden. Dus als je een dealer in de laatste fase bent, ben je verslaafd. Dus fuck de dealer.