Maak de lekkerste Bacardi mixdrankjes!

Bacardi is een dranksoort dat niet te missen is tijdens het drinken met je vrienden. Ook onder de stappers is het een vaak besteld drankje. Iedereen kent de welbekende Bacardi-cola wel, maar wist je dat er daarnaast nog super veel andere heerlijke opties zijn om Bacardi mee te mixen? Wij hebben hier wat opties voor jou op een rijtje gezet.

Eerst gaan we kijken naar Bacardi zelf. Wat is Bacardi precies? Bacardi is van oorsprong een Cubaans merk sterkedrank. Bacardi onderscheidde zich in het verleden van andere producenten door een witte rum op de markt te brengen. Hoewel andere producenten zich richtten op krachtige, donkere rum, deed Bacardi iets anders.

Hierbij waren ze de trendsetters van de lichte rum, waarna andere producenten zich hier ook op gingen toespitsen. Ondanks bleef Bacardi hét toonaangevende merk op de markt. Dit is vandaag de dag nog te zien is, Bacardi verkoopt namelijk 200 miljoen flessen drank per jaar in ruim 100 verschillende landen!

    

De Bacardi Oakheartmix

Bacardi Oakheart is een kruidige rum met een stevige smaak. Iets anders dan je misschien gewend bent, maar zeker het proberen waard! Drink deze Bacardi puur of gemixt met cola voor een twist op de reguliere baco. Ook samen met wat verschillende vruchtensappen naar keuze is Bacardi Oakheart een lekkere toevoeging in een Rum Punch. De bacardi Oakheart vind je nu ook terug in de vernieuwde Bacardi Spice!


 

Bacardi Razz, Ginger, Limon, Pineapple en Coconut

Met deze frisse, smaakvolle rums maak je de lekkerste, verfrissende mixdrankjes voor op een warme zomerdag. Het enige wat je hoeft te doen is frisdrank, zoals cola, sinas of 7-up, en wat ijs toe te voegen and you are ready to go!


 

Ready to serve met Bacardi Mojito

Aan deze Bacardi hoef je niks meer te doen. Hoe fijn! Met deze rum aangevuld met munt, limoen en suiker serveer je in een handomdraai een kwalitatieve cocktail. Alleen wat ijs toevoegen en voilà. Wil je misschien een twist geven aan je mojito of vind je het gewoon leuker om je eigen cocktail te maken? Gebruik dan de Bacardi Carte Blanca samen met fris, vers geperst limoensap, suiker, munt en bruisend water op ijs en maak je eigen perfecte cocktail.

Bacardi is daarnaast de perfecte basis voor andere rumcocktails. Inspiratie nodig of staat de mix met bacardi jij zocht hier niet tussen? Neem dan zeker een kijkje naar onze blog over de beste drankapps. Daarin laten we apps zien waarin de lekkerste cocktail recepten voor je klaarstaan! Wij garanderen jou dat jij daarna de lekkerste Bacardi drankjes serveert!