Vandaag is de laatste dag dat je bier kunt kopen met meer dan 50% korting. Vanaf 1 juli is het gedaan met stuntprijzen voor bier. Geen kart bier meer voor een tientje of minder.

Bier met of zonder korting

Vanaf 1 juli is het gedaan door een nieuwe wet zijn stunt prijzen 50% korting of meer verboden voor bier. Het maximale aantal korting voor bier wordt 25%. Hierdoor ga je toch 2 euro per krat meer betalen. Dat tikt toch aardig aan als je er 2 kratten op een avond er doorheen drinkt. Daarom hebben wij van lekker dronken alvast voor de laatste keer flink ingeslagen. De stapels lege kratten met veel pijn en moeite toch maar ingeleverd om voor de laatste keer bier met korting te kunnen kopen. Allemaal even maximaal geleend zodat we extra veel konden inslaan. Het koste ons bloed zweet en tranen maar het is ons gelukt.

Nog een laatste keer inslaan

Ga jij nog een laatste keer goedkoop bier halen of neem je de prijs voor lief. Er zijn natuurlijk ook alternatieve zoals de budget merken van de Albert hein, Aldi en de Lidl. Deze hebben geen merk maar zijn vaak wel prima te drinken. Deze merken kordaat, brouwers en schultenbrau zijn niet de geliefde merken maar goedkoop zijn ze daarentegen wel. Hierdoor misschien wel een goed alternatief.

Het zit hierbij niet in de smaak maar dronken word je er zeker wel van. Dat is toch waar het allemaal om draait op een goed huis feest. Wij zullen vaker een kratje kordaat in huis halen. Misschien met wat tegen zin. Maar we zullen er niet minder om gaan drinken.

Sterke drank ook slachtoffer

Sterke drank valt ook onder deze wet. Hierdoor kun je ook gedag zeggen tegen goedkope wodka alles zou voortaan nog maar met 25% korting zijn. Geen goedkope baco meer helaas. Wij vinden dit zoals jullie kunnen begrijpen zeer jammer en hierom hebben we een extra grote Bacardi flessen ingeslagen. Nu het nog kan zeggen we maar.