Je kunt alles bestellen via internet en drank dus ook. Geen tijd om zelf naar de winkel te gaan of geen zin om zware kratten bier te tillen? Bestel gemakkelijk al je alcoholische voorzieningen bij de verschillende groot handels. Deze bedrijven zijn gespecialiseerd in het verwerken van grote orders en kunnen hierdoor drank aanbieden voor bodem prijzen. Hierdoor kan jij als student meer zuipen voor minder geld. Wie wil dat nou niet?

Bestellen bij Drankdozijn

Drankdozijn is een drank groot handel waar je voor alle soorten alcohol terecht kunt. Wijn, Rum Vodka, Whiskey, Gin, Bier en nog veel meer. Je bestelt het allemaal gemakkelijk samen. Hierbij ontvang je gratis verzending vanaf 12 flessen of een bedrag boven de 150 euro. Dus bestel direct met je hele huis en je drank wordt gratis bezorgd. Natuurlijk moet je wel boven de 18 zijn om te kunnen bestellen. Wij bestellen het liefste alle verschillende smaken Bacardi bij Drankdozijn. Perfect voor een lekker mix avondje.

Drankgigant alles op een plek

Drankgigant is een website bij velen wel bekend. Het is een go to website voor een geweldige verjaardag. Met een ruim assortiment en goedkope prijzen kun je hier altijd slagen. Wij bestellen hier regelmatig en nog nooit problemen gehad. Met een ruim aanbod aan verschillende likeuren zit er altijd iets tussen wat past bij de avond die je wilt organiseren. Bijvoorbeeld alle smaken Bols dit zijn er maar liefst 31 verschillende smaken die direct leverbaar zijn.

Naast alcoholische dranken hebben ze bij Drankgigant ook alcohol vrij. Dit is perfect voor als je de BOB bent, maar toch nog van een lekker drankje wilt genieten. Ook bij Drankgigant geld gratis verzending boven de 150 euro.

Online drank bestellen

Voor een groot studenten huis of als je een groot feest geeft is het zeker interessant om te bestellen bij een drank groot handel. Met de lage prijzen en snelle levertijden ben je perfect voorbereid voor een legendarisch feest. Bestel vandaag nog bij Drankdozijn!