Beerwulf review

Was je altijd al op zoek naar een de beste bier website waar je alles kunt vinden voor een gezellige avond? Wij van lekkerdronken.nl reviewen voor jou Beerwolf. Beerwolf is een website waar je alles kunt bestellen rond bier.

Bierpakketten, thuistaps en meer

Op de website van Beerwulf vind je alles van bierpakketten, thuistaps en tapvaten. Zo kun je een heerlijk bierpakket bestellen om een proeverij te organiseren. Zo vindt bierpakketten met een speciaal thema. De Lekkerste Lentebieren | Lentebierpakket 33,99 bijvoorbeeld of juist een Belgisch bierpakket. Hierbij weet je zeker dat je lekkerste biertjes in huis haalt. Leuk als cadeau voor een van je huisgenoten.

   

Beerwulf verzendkosten

Beerwulf biedt gratis verzending bij een vol pakket. Ze zien een volle doos als een van de volgende artikelen erin zit. Voldoe je niet aan een van de onderstaande producten wordt er leveringskosten van 8,95 euro toegevoegd

  • 16 flessen of blikken
  • Een biermachine
  • 2 vijf liter vaten
  • 1 voordeelverpakking of bierpakket
  • 8 SUB Vaten

Meer plezier met een vat bier

Bier uit de tap, maar dan met gemak. Dat is wat je in huis haalt met een 5 liter tapvat. Hierbij krijg je dus 5 liter bier een in vat wat je gemakkelijk zelf kunt tappen. Het is een compleet systeem waarbij een druk kunt activeren door het draaien aan een knop boven aan het vat. Met een 5 litertap vat bleef je een avond net als in de kroeg. Op de website staan verschillende soorten tapvaatjes. Zo hebben ze Desperados, Krombacher pils, Affligem blond maar natuurlijk ook Heineken. Dit assortiment kan natuurlijk veranderen dus kijk daarom op de website van Beerwulf voor de actuele voorraad.

Conclusie over Beerwulf

Op de site van Beerwulf kun je terecht voor alles bier. Met een snelle levertijd is het een perfecte optie voor als je nog snel een lekkere selectie bier in huis wilt halen. Wij van Lekkerdronken.nl zijn groot fan van de 5 liter vaatjes omdat deze voor de leukste avonden zorgen!