Bierviltjes je vindt ze in de kroeg of op een feestje. Soms zijn ze er voor een praktische redenen en soms ook voor marketingdoeleinden. Aan de bar is het vanzelfsprekend dat je je biertje op een viltje legt. Dit omdat anders het vochtige glas op het hout kan gaan glijden. Het kan ook zijn dat je ze moet gebruiken omdat er anders kringen en vlekken op de bar of in het hout komen. Daarnaast is het ook gewoon een statement. Op welke manier kun jij bedrukte bierviltjes inzetten? 

Bedrukte viltjes voor in je huis of in de soos. 

Het hebben van bedrukte viltjes straalt klasse uit. Het hebben van bierviltjes van het biermerk wat je op de tap hebt zitten is heel normaal. Het hebben van je eigen viltjes daar in tegen niet. Wij hebben van lekkerdronken ondertussen ook onze eigen bierviltjes laten bedrukken. Op ons kantoor is het elke dag feest en daarom trekken we ook vaak een goude rakker open.

Als we lui zijn drinken we hem gewoon uit de fles op een van onze eigen bierviltjes. Speciaal biertjes drinken we uit onze speciaal gegraveerde bierglazen. Deze zijn ook afkomstig van Studentendrukwerk.nl. Bezoek dat op bezoekt, komt op kantoor en een drankje mee drinken kijken altijd verbaasd naar onze bierglazen. Het laat toch een bepaalde indruk achter. 

Speciale boodschap op het bierviltje 

Als je aan de bar zit en even afdwaalt dan valt je oog toch vaak op het bierviltje. Hierdoor is het een perfecte plek voor een marketingactie of een call to action. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanmelden voor de studenten vereniging als er een open feest is. Hierbij kun je een QR code plaatsen met een link naar de aanmeldpagina. Op deze manier is het mogelijk om bierviltjes op meerdere manieren in te zetten.