Dit is een lijst met de beste cocktails om te drinken. Dit zijn enkele van de meest populaire cocktails, en ook gemakkelijk te maken. Als je op zoek bent naar een cocktail waar je dronken van kunt worden zonder al te veel gedoe, dan wil je misschien een van deze drankjes proberen. Ze hebben allemaal verschillende smaken en smaken, dus er is voor elk wat wils in deze lijst. Je kunt ook witte wijn bestellen als je stijlvol dronken wilt worden en wilt genieten van quality time met je vrienden.

Witte wijn

Witte wijn is een heerlijke drank gemaakt van druiven. Het wordt meestal gekoeld geserveerd en gaat goed samen met vis, kip, pasta en fruit. Witte wijn vormt het grootste deel van de alcohol die tegenwoordig in de wereld wordt geconsumeerd. Als je modieus wilt zijn tijdens het drinken, moet je ervoor zorgen dat je de juiste soort witte wijn drinkt, zoals de Franse Chardonnay of de Californische Sauvignon Blanc. Je kunt de website bezoeken voor meer informatie over witte wijn en om een ​​fles of twee te kopen.

Oubollig

The Old Fashioned is een klassieke cocktail die al sinds het einde van de 19e eeuw bestaat. Het recept vraagt ​​om whisky of bourbon, suiker, bitters en water. De suiker wordt vermengd met de bitters en het water voordat de spirit wordt toegevoegd. Deze drank kan worden gemaakt met elke stijl whisky, zoals rogge of scotch, maar het is het beste als je een hogere kwaliteit gebruikt, zoals Knob Creek of Four Roses Small Batch Bourbon. De volgende keer dat je op zoek bent naar iets verfrissends om te serveren op je volgende feest, probeer dan eens een Old Fashioned te maken.

Negroni

Naast een van de meest stijlvolle cocktails die er zijn, is de Negroni ook een van de meest verfrissende. Het is perfect om in de zomer te drinken en kan worden gemaakt met vrijwel elke drank die je bij de hand hebt. Het geheime ingrediënt is Campari, dat deze klassieke cocktail zijn unieke smaak geeft die hem onderscheidt van andere dranken op deze lijst.

Manhattan

De Manhattan is een klassieke cocktail die kan worden gemaakt met rogge whisky of bourbon en zoete vermout. Het wordt het best geserveerd op de rotsen in een martini-glas, maar het werkt ook goed in een coupéglas. Een Manhattan heeft twee ingrediënten namelijk whisky en zoete vermout. De verhoudingen hiervan variëren op basis van persoonlijke voorkeur en of je het thuis of in een bar maakt. Sommige recepten vragen om gelijke delen van beide, terwijl andere meer whisky dan vermout vereisen.