Feestje voor twee? Geen zorgen. Hoewel de meeste drinkspellen zijn ontworpen voor groepen, is er genoeg dat door een paar kan worden gespeeld. Iedereen houdt immers van een leuk drinkspel en het is een geweldige manier om de avond een dosis entertainment te geven! Speel daarom een van de onderstaande drinkspellen samen met iemand anders. Achteraf moet je uiteraard niet achter het stuur stappen van je vierwieler! Als je dan schade veroorzaakt bij een ander maar meer alcohol hebt gedronken dan toegestaan is volgens de wet, zal de verzekeraar de schade op jou als nemer van een goedkope autoverzekering verhalen. Stap dus niet met drank op achter het stuur na het spelen van deze spelletjes! 

Never Have I Ever 

Never Have I Ever is misschien wel een van de meest populaire drinkspellen die er zijn, en je bent er misschien al bekend mee. Hoewel het spel meestal in een groep wordt gespeeld, is het ook leuk om het met twee te spelen. Om te beginnen noteert een persoon iets dat ze nog nooit in hun leven hebben gedaan. Het kan zo tam of zo wild zijn als je wilt. Om het spel interessanter te maken, hebben mensen echter de neiging om dingen op te sommen die nogal gek of suggestief zijn. Je kunt bijvoorbeeld iets zeggen als ‘Never Have I Ever been skinny dipping’ of ‘Never Have I Ever been arrested’. De ander zal dan moeten drinken als hij het gedaan heeft. Als ze dat niet hebben, drinken ze niet. Dan gaan ze aan de slag, enzovoort.

Truth or Dare

Truth or Dare is een andere klassieke drank die de meeste mensen kennen. Net als veel van de andere spellen op de lijst, is het spelen van Truth or Dare een geweldige manier om de andere persoon beter te leren kennen – of om hun grenzen te testen. En alles wat je nodig hebt om te spelen is alcohol. Om te beginnen vraagt ​​speler één aan speler twee ’truth or dare?’. Speler twee zal dan kiezen of ze een vraag willen stellen of uitgedaagd willen worden tot een uitdaging. Speler één zal dan een vraag stellen of een uitdaging voorstellen. Als speler twee weigert te antwoorden of de dare te spelen, moeten ze drinken. Als ze doorgaan met de truth or dare, moet speler één drinken. Daarna nemen de spelers het om de beurt, enzovoort. Een alternatief is Doen, Durven of de Waarheid! 

Two Truths and a Lie

Elkaar nog beter leren kennen? Dan is Two Truths and a Lie misschien wel het perfecte spel voor jullie tweeën. Als je daarentegen al jaren beste maatjes bent of al heel lang een relatie hebt, wil je misschien een van de andere games uit de lijst kiezen. Dit spel is het leukst als je niet alles over de ander weet. En het grote pluspunt is dat je geen rekwisieten of kaarten nodig hebt om te spelen. Begin met één persoon die twee feiten opsomt die waar zijn over zichzelf en één leugen. De volgorde van de uitspraken is niet belangrijk, en die persoon moet de uitspraken zelfverzekerd opsommen alsof ze allemaal waar zijn. Vervolgens moet de andere speler raden welke beweringen waar zijn en welke niet. Als ze het goed raden, moet de persoon op de lijst drinken. Als ze echter verkeerd raden, moet de rader drinken.