Iedereen heeft wel eens gehoord van een high tea, waarbij het vooral draait om het drinken van thee en het genieten van lekkere hapjes. Het spreekt voor zich dat er bij een high beer geen thee wordt gedronken. Uiteraard draait het om lekkere biertjes en heerlijke lekkernijen die hierbij passen. Lees in onderstaande blogs meer over high beer.

Wat is een high beer precies?

Een high beer is een variant voor bierliefhebbers gebaseerd op de welbekende high tea en high wine. Het draait bij een high beer om bier en borrelsnacks. De thee wordt dus vervangen voor heerlijke speciaalbiertjes en de zoete hapjes voor een borrelplank met snacks. De verschillende speciaalbieren en lekkere borrelhapjes maken de high beer toch wel een stoer mannending. Een high beer reserveren op een leuke locatie is dan ook hét perfecte avond je uit met je vrienden!

Een high beer wordt meestal gehouden aan het einde van de middag of aan het begin van de avond. Welke bieren en snacks je krijgt verschilt per locatie, echter kun je ervan uit gaan dat je meestal minimaal drie verschillende speciaal bieren met borrelhapjes geserveerd krijgt. Populaire borrelhapjes bij een high beer zijn: bittergarnituur, breekbrood, nachos, kazen, olijfjes, worst, burgers en pizza.

Perfect voor een gezellig avondje uit

Een high beer samen met je vrienden is de perfecte avond uit. Heb je iets te vieren of ben je gewoon toe aan een avondje gezelligheid? Dan is het leuk om een leuke high beer locatie in een levendige stad te zoeken. Zo kun je een dagje uit combineren met een lekkere high beer. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of verjaardag. Denk bijvoorbeeld aan een high beer in Utrecht, Amsterdam, Breda, Amersfoort, Tilburg, Groningen of Nijmegen. Er is niets zo leuk als samen met je vrienden of familie lekker te gaan bieren op een gezellige locatie.