Het langverwachte drankspel van Sam en Rijk hofman is nu eindelijk te koop via bol.com. Ze hebben het helemaal zelf verzonnen, ontworpen en uitgegeven samen met bol. Wij van lekker dronken zijn groot fan van de broers podcast. Maandag staat hij steen vast op de agenda. Rond de klok van 8 uur podcast tijd! We wilden heel graag een spel bemachtigen, maar helaas was onze kater te erg waardoor we achter het net hebben gevist. 

Wie zijn Sam en Rijk Hofman? 

Sam en rijk zijn de broertjes van Tim Hofman die kun je kennen van verschillende programma’s zoals boos of je zult het maar hebben. Wonend in amsterdam maken de gebroeders Hofman de gekste dingen mee. Dit delen ze met de wereld door een podcast die van de hak op de tak gaat. Maar die vaak eindigt met de vraag of Sam een soa heeft opgelopen. 

Waar komt de naam eigenlijk vandaan?

De term spuitkosten komt uit het studentenleven. Vaak worden er wedstrijden gehouden tussen leden van een korps of studenten vereniging. Het fenomeen spuitkosten komt voor als je heel veel bier hebt gedronken en daarna zo ver mogelijk gaat overgeven. Het klinkt niet smakelijk en dat is het ook niet. Het ziet er daarentegen wel grappig uit als je met een dikke kater wakker wordt en je je snapchat verhaal terug gaat kijken. 

Wat kun je verwachten van het drankspel. 

Heel Heel Heel veel drinken! Daarnaast heel veel originele stellingen, opdrachten en nog veel meer. Zelf omschrijven ze het of je eindigt met vechten of jullie eindigen in een horney avond. Wij zijn super benieuwd naar dit drankspel en als het weer op voorraad komt gaan wij het direct bestellen. Het bevat ongeveer 50 kaarten met verschillende opdrachten en stellingen. 

Broers drankspel = uitverkocht

Het broers drankspel was op de eerste dag direct uitverkocht. Hou onze website in de gaten wij updaten deze pagina zodra hij weer bestelbaar is!