Stef stunt piloot

Stef Stunt Pilot is een interessant spel dat veel vaardigheden vereist. Benodigdheden: Stef Stunt piloot, vier spelers, bier in een fles of glas. De voorbereiding is heel eenvoudig; aan elke ronde kunnen vier spelers deelnemen, vier spelers die rond het spel zitten, elk met een drankje. De regels van het spel zijn bijna hetzelfde als het reguliere spel “Stef stuntpiloot”, behalve dat je moet drinken. Elke speler krijgt drie kippen in het spel en legt ze vervolgens in hun eigen schuur. Als alle vier de spelers deze bewerking hebben voltooid, begint het spel.

Je zet het spel aan en Stef Stuntpiloot begint te draaien. Stef zal tijdens het fotograferen proberen de kip uit de schuur te halen. Er is een wip naast de schuur van elke speler, en je moet proberen ervoor te zorgen dat Stef Stuntpiloot de kip niet van de schuur stoot. Als Stef echter een kip uit zijn schuur slaat, moet hij het glas legen tot het glas leeg is voordat hij de wip gebruikt. Als de Stef stuntpiloot tijdens het drinken nog een kip uit de schuur slaat, dan moet de andere beker leeg zijn. Als uw kip de stal verlaat, betekent dit dat u klaar bent en dat anderen aan uw werk kunnen deelnemen.

 

Bierviltjes

Dit drinkspel is erg gemakkelijk voor beginnende drinkers. Benodigdheden: bierviltjes, pennen en bier Spelregels: De achtbaan wordt het best gespeeld met twee tot zes spelers. Het doel is om spelers tekst of interessante opdrachten te laten schrijven op de achterkant van het bierkussen. Voltooi een voor een. Als het zijn beurt is, kan de speler het bierkussentje draaien. Er staan ​​woorden of opdrachten op het vilt. De bestelling moet worden uitgevoerd. Leg na het omdraaien het vilt op de bodem van de onderzetter stapel. Huiswerk heeft meestal te maken met drinken.

 

Fuck the dealer

Een van de wreedste drankspellen is Fuck the Dealer. Voor het spel zijn meer dan twee mensen nodig, bij voorkeur vijf of meer. Spelregels: Spelers beginnen als de dealer. Hij keek naar de bovenste kaart op de stapel. De persoon aan de linkerkant moet het kaartnummer of de afbeelding raden. Als hij het de eerste keer goed doet, neemt de dealer 2 slokjes. Als hij het mis heeft, zal de dealer vertellen of het hoger of lager is dan het geraden aantal. Als hij binnen 2 stappen gelijk heeft, neemt de dealer 1 slok. Als hij het mis heeft, neemt hij een hap en wendt hij zich tot de volgende persoon. Leg de kaart open op tafel. Als drie opeenvolgende mensen de cijfers of afbeeldingen niet kunnen raden, is de persoon links van de dealer de dealer. Er zijn maar weinig mensen die de getallen in eerste instantie correct krijgen, maar later in het spel is het gemakkelijker te raden. Als je in de laatste fase dealer bent, ben je dus verslaafd. Dus fuck de dealer.

Vijven

Spelregels: De regels zijn eenvoudig; elke speler moet één hand gebruiken. Je kunt twee handen gebruiken om twee verschillende punten weer te geven, je hand vasthouden met je vuist kan 0 of 5,0 punten vertegenwoordigen en het openen van je hand kan vijf punten vertegenwoordigen. Je kunt met een onbeperkt aantal mensen spelen. Als je bijvoorbeeld met vijf mensen bent en iedereen zijn handen kan openen, kan de groep in totaal 25 punten krijgen. Tel af van drie naar één, en dan steekt iedereen tegelijkertijd zijn hand op. Op zijn beurt moet iemand raden hoeveel punten er in de groep worden gegeven. Een speler zegt bijvoorbeeld 10 tegelijk en iedereen steekt zijn hand op. Als er twee handen open zijn, betekent dit dat er 10 punten in de groep zijn. Als er bijvoorbeeld 3 mensen met open handen zijn, zijn er 15 punten in de groep. Een speler die het raadde en het goed had, mag de groep verlaten. Dit gaat door totdat er een verliezer is en hij het hele glas moet drinken.

Bier estafette

Bij de bierestafette moet je zo snel mogelijk drinken. Spelregels: Vorm twee teams van gelijke grootte en staan ​​tegenover elkaar. De eerste spelers van beide teams beginnen tegelijkertijd met drinken. Als de eerste speler het bier op heeft en het op tafel legt, kan de volgende speler het bier drinken, enzovoort. Natuurlijk won het team waar alle spelers bier drinken als eerste. Verliezers kunnen taken van tevoren plannen.