Het is altijd lastig, een huisgenoot die jarig is. Wat ga je geven? Doen jullie een cadeau met z’n allen of iedereen voor zich? Het verschilt natuurlijk per huis hoe het gevierd wordt, maar wij verwachten een groot feest! Wij nemen de keuzestress over het cadeau voor je uit handen met onze top 5 beste cadeaus voor je huisgenoot!

Het beste drank spel Stef stuntpiloot!

Dit spel is in de meeste studentenhuizen wel te vinden. Hebben jullie hem nog niet in huis? Dan is dit het perfecte cadeau voor de volgende jarig!. Het spel is zelfs in 2009 uit de handel gehaald, omdat het te veel als een drank spel werd gebruikt. Dat hebben wij mooi voor elkaar gekregen. Maar het is vandaag de dag gewoon te koop en gelukkig maar! Kijk bijvoorbeeld op bol.com.

De krokodil met kiespijn, wie kent hem niet?

Dit ooit zo onschuldige kinderspel is ondertussen uitgegroeid tot hét shotjesspel! Bij elke studentenkroeg kan je wel een krokodil met 6 shotjes krijgen. Maar waarom zou je dit spel alleen in de kroeg spelen, als het ook gemakkelijk thuis kan? Geef je huisgenoot de krokodil met kiespijn cadeau en je kunt de hele avond door shotjes blijven drinken. Bestel de krokodil hier!

Verstop die fles wie hem vindt drinkt hem leeg!

Het verstoppen van een fles Smirnoff ice is van alle tijden. Dit kan natuurlijk altijd, maar met een verjaardag kan hij ook niet ontbreken. De jarige is er altijd heel blij mee als hij er een tegen komt. Bijvoorbeeld in zijn kussen als hij net naar bed wil gaan. Het is niet heel origineel, maar dat maakt het niet minder leuk!

Gooi er lekker op los rode cups maken het verschil.

Een potje bierpong doet niemand kwaad. Wij zijn er zeker groot fan van! Een simpele tafel, een aantal grote rode bekers en gooien maar! Team tegen team werkt altijd het beste. Zo komt die rivaliteit naar boven en kun je je skills laten spreken. Het kopen van een bierpong setje doe je hier!

Vind alle kaartspellen gemakkelijk terug!

Op onze website lekkerdronken.nl vind je alle kaartspellen zoals Kingsen of Bussen gemakkelijk terug! Dus als je een stok kaarten cadeau doet, kan je de spellen op onze site vinden. Neem ook snel eens een kijkje bij een van onze blogs over hoe jij de lekkerste shotjes kunt maken. Zo wordt je een ster op ieder huisfeest!